Om ossOm HappyHello - HappyHello

Om osEn box som inspirerar till kreativ lek och samtidigt hjälper ditt barns utveckling

Låt våra experter överraska med en box i månaden till ditt barn - som både utmanar och utvecklar den lille genom kreativ lek. Din box är anpassad utifrån ditt barns utvecklingsstadium. HappyHello passar både dig som är gravid och upp tills barnet är 6 år.

Du kan bli en del av HappyHello-familjen från det att du är gravid och upp tills ditt barn är 6 år.

Med ditt HappyHello-medlemskap anpassar erfarna experter din box utifrån ditt barns utvecklingsstadium - så att boxen bidrar till utvecklingen av just ditt barn. Vi kallar de boxarna för expert-boxar.

Låt våra experter överraska din familj med en expert-box varje månad, som bland annat hjälper till att utveckla och stimulera ditt barns motorik, sinnen och kognitiva inlärning genom kreativ lek.

 

Vi har studerat småbarns utveckling
Samtliga produkter i boxarna, oavsett om det är en expert-box eller en du själv satt ihop, är noggrant utvalda och anpassade för att inspirera till kreativ lek hemma samtidigt som de utvecklar och utmanar ditt barn. När du beställer en HappyHello box ser vårt engagerade expert-team till att den alltid är anpassad för just ditt barns utvecklingsstadium.

Vi jobbar med erfarna pedagoger som alltid ser till att sätta ihop boxarna så att de bidrar till ditt barns motorik, sinnen och språk. Alla familjemedlemmar kan vara med och uppleva expert-boxarna och dess produkter som bland annat hjälper till att stärka ditt barns kreativitet, koncentration, fantasi, språk, rytmik, koordination, inlärningsförmåga och mycket mer.

 

Vilka produkter är det i boxen?

En automatisk expert-box från HappyHello innehåller 4–6 produkter som alla är noggrant utvalda efter ditt barns utvecklingsstadium samt andra medlemsfördelar. Detta medlemskap kostar från 397 kr/mån + 59 kr i frakt.

→ Beställ HappyHello idag - klicka här